SLAYER ЩЕ БЪДАТ ХЕДЛАЙНЕР НА ВТОРИЯ ДЕН ОТ LOUD FESTIVAL 2012  

SLAYER ще закрият LOUD FESTIVAL 2012 на 3 юни

Loud Concerts има огромното удоволствие да обави хедлайнера на LOUD FESTIVAL 2012. На 3 юни (неделя) паркът на Летище София ще бъде разтресен от самите SLAYER. Най-тежката група от така наречения “The Big Four” ще закрие дебютното издание на LOUD FESTIVAL 2012.

Както вече стана ясно, в първия ден на фестивала, феновете на тежката музика ще могат да видят на една сцена полските дет/блек метъли BEHEMOTH, както и легендите W.A.S.P. На 3 юни ще видим техничарите MESHUGGAH, траш машините ANNIHILATOR и разбира се...SLAYER.

Очаквайте скоро и останалите групи, които ще се включат в LOUD FESTIVAL 2012.

Двудневните билети за LOUD FESTIVAL 2012 на цена от 99лв са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg

Очаквайте скоро още информация за LOUD FESTIVAL 2012 и за групите, който ще гостуват за първото издание на фестивала. Повече подробности търсете в интернет сайта на LOUD FESTIVAL www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста: www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival .

LOUD FESTIVAL 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.

 

SLAYER: 

SLAYER e една от групите, отговорни за траш метъл манията през 80-те години и едно от най-големите и уважавани имена в метъл средите.

Групата стартира през 1981 година и в над 30 годишната си история има зад гърба си 11 студийни албума, десетки турнета в цял свят, 5 номинации и 2 награди Грами. Създателите на групата Tom Araya, Kerry King, Dave Lombardo и Jeff Hanneman са сред най-добрите и влиятелни съвременни метъл музиканти.

Албумът им Reign In Blood (1986) е считан за един от най-тежките албуми в метъл музиката и е от огромно значените за по-късното развитие на тежките стилове. През 2009 SLAYER издадоха последния си засега студиен албум “World Painted Blood”, който бележи известно завръщане към корените и траш класиките от ранните албуми на групата.

В момента SLAYER работят по нов материал и се очаква следващият им албум да се появи по-късно тази година.

През последните няколко години, групата претърпя промени в състава по време на турнетата си, но сега SLAYER идва в оригинален състав, по-силни от всякога за един подобаващ финал на LOUD FESTIVAL 2012!