НОВИЯТ СПЕКТАКЪЛ LORD OF THE DANCE: DANGEROUS GAMES ЩЕ ГОСТУВА ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ  

Събитието ще се състои на 3 октомври 2015 година в

зала 1 на НДК

 

LOUD CONCERTS прави жест на най-запалените почитатели на LORD OF THE DANCE с 10% отстъпка на първите 50 билета от всяка категория

 

Преди броени седмици в Лондон, при небивал интерес, се състоя премиерата на новия спектакъл на Майкъл Флетли – Lord of the Dance: Dangerous Games. Сега, Loud Concerts има удоволствието да обяви гостуването на спектакъла за пръв път в България. Това ще се случи на 3 октомври 2015 година в зала 1 на НДК, а началото е от 20 часа.

Билетите за Lord of the Dance: Dangerous Games са в продажба от днес, 24 септември в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly. Ценовите категории са от 35 до 90 лева и ограничен брой билети на цена 110 лева. Първите 50 билета от всяка една от категориите ще бъдат с 10% отстъпка.

Талантливият танцьор, хореограф, режисьор и продуцент Майкъл Флетли, който превърна Lord of the Dance в най-гледания танцов спектакъл в света, отново залага в новата постановка на сагата за борбата между Доброто и Злото. Музиката, ефектите и фантастичните елементи само подчертават изключителното изпълнение на солистите и останалите танцьори от трупата в Dangerous Games.

Eто и малко факти около Lord of the Dance:

... гледано е от 60 милиона души в 60 различни страни на всеки континент

... за 10 дни са разпродадени всички представления в Австралия – общо 250 000 билета  

... разбиват всички бокс офис рекорди в Южна Африка

... разпродават рекордните 21 дати на стадион Уембли в Лондон

... играе се пред над 400,000 човека на година по време на престоя си в Лас Вегас

... представлението в Будапеща, Унгария събира над 100 000 човека

... изпълнявано е пред най-важните политически лидери, между които Президентът Буш и Президентът Путин на честването на 300-годишнината на Санкт Петербург.

Очаквайте още любопитни подробности около новия спектакъл Lord of the Dance: Dangerous Games!!!