MYRATH С КОНЦЕРТ В СОФИЯ НА 25 НОЕМВРИ  

СЕНЗАЦИОННИТЕ ТУНИЗИЙЦИ ЩЕ ЗАБИЯТ В КЛУБ JOY STATION

 

 

Myrath бяха безспорно една от най-приятните изненади на тазгодишното издание на Каварна Рок Фест 2016. Феновете им бяха екзалтирани по време на целия техен сет, по време на който бандата обеща да се завърне с концерт в София. Сега Loud Concerts има удоволствието да потвърди изявата им в столицата ни. Това ще се случи на 25 ноември в клуб Joy Station.

 

Билетите за концерта влизат в продажба от 18 юли, понеделник, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис. Цената е 35 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Joy Station, цената ще бъде 45 лева на билет.

 

Тунизийско-френската формация Myrath през последните години си спечели достойно място в международните рок/метъл среди. Актуалният им албум “Legacy” е приет радушно както от критиката, така и от феновете.

Първите години след създаването си, Myrath свирят основно метъл кавъри, но впоследствие развиват и залагат на свой собствен стил – прогресив пауър метъл, който смесва традиционна тунизийска музика с метъл и балансира арабските и западни елементи по неповторим начин. Ориенталският метъл, както и незабравимата енергия и харизматичното излъчване на бандата на сцената привлича вниманието на феновете на тежката музика и им осигурява място като подгряващи на банди като Dream Theater, Him, WASP, Tarja и други.

 

Очаквайте още новини около предстоящото първо гостуване на Myrath в София на 25 ноември в клуб Joy Station!