LACUNA COIL СЪЩО ЩЕ ЗАБИЯТ НА LOUD FESTIVAL 2012  

Италианската готик метъл сензация ще свири за пръв път в България на 2 юни


Loud Concerts има огромното удоволствие да обави още една от групите на LOUD FESTIVAL 2012. На 2 юни (събота) феновете на тежката музика ще имат възможността да видят за пръв път в България една от най-актуалните групи в метъл средите през последните няколко години - италианските готик машини LACUNA COIL.

Cristina Scabbia и компания ще забият на сцената на LOUD FESTIVAL 2012 в една вечер заедно с полските дет/блек метъли BEHEMOTH, както и легендраните W.A.S.P. На следващия ден (3 юни) се пригответе за тежката артилерия на MESHUGGAH, ANNIHILATOR и SLAYER.

Скоро ще бъдат обявени и останалите групи от LOUD FESTIVAL 2012.

Двудневните билети за LOUD FESTIVAL 2012 на цена от 99лв са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg

Напомняме, че освен убийствено добри групи, LOUD FESTIVAL 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. Ще присъства задължителния кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, на което феновете ще могат да покажат певческите си заложби и още.

LOUD FESTIVAL 2012 ще има и собствена къмпинг зона, в  непосредствена близост до сцената на фестивала. Таксата за палатка ще бъде 5 лв. за целия период на фестивала, като билети за къмпинга могат също да бъдат закупени от касите на Eventim в страната.

Очаквайте скоро още информация за LOUD FESTIVAL 2012 и за групите, който ще гостуват за първото издание на фестивала. Повече подробности търсете в интернет сайта на LOUD FESTIVAL www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста: www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival .

LOUD FESTIVAL 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.


LACUNA COIL:

Миланският готик метъл секстет е създаден през 1994 и има зад гърба си 6 студийни албума, последният от които, “Dark Adrenaline” излезе преди броени дни.

LACUNA COIL събират в музиката си много разнообразни елементи, които я правят толкова специална: метъл рифове, мрачни и мелодични композиции, както и неповторимото съчетание на два вокала, пленителния глас на харизматичната Christina Scabia и плътното и тежко пеене на Andrea Ferro.

Новият им албум за пореден път затвърждава групата като уникална и неподлежаща на определния и жанрови догми.