КОЙ КОГА ЩЕ ЗАБИЕ НА СЦЕНАТА В КАВАРНА  

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ОКОЛО МЕТЪЛ ФИЕСТАТА

 

Краят на тази седмица ще ни застигне Каварна Рок Фест 2016, организиран от Loud Concerts и община Каварна, а подготовката около събитието вече върви с пълна сила.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис.

Продажбата на билети от касата на място ще започне на 1 юли на обяд.

Тази седмица цената на билет за един ден е 65 лв., а за двeте вечери - 109 лева.

На притежателите на двудневен билет за фестивала ще бъдат поставяни гривни на пункт пред входа на стадион "Калиакра", който ще работи от 12:00 часа на 1 юли.

Вратите на стадиона на 2 и 3 юли ще бъдат отворени за феновете от 16 часа, а първата група излиза на сцената в 17 часа.

 

Вече са потвърдени редът и часовете на излизане на бандите:

 

2 юли - събота

Axel Rudi Pell – 21.55 ч.

Therion – 20.10 ч.

Varg – 18.50 ч.

Odd Crew – 17.50 ч.

E-an-na – 17.00 ч.

 

3 юли - неделя

Avantasia – 21.55 ч.

Soilwork – 20.10 ч.

Myrath – 18.50 ч.

Last Hope – 17.50 ч.

Tiarra – 17.00 ч.

 

Повечето от групите, които ще гледаме на рок феста на 2 и 3 юли, ще раздават автографи на българските си фенове от 14.45 ч.до 16.00 часа на входа на стадиона. На същото място почитателите на Axel Rudi Pell ще могат да се сдобият с безценния му подпис след изявата му на 2 юли от 24 часа.

 

Както вече обявихме, тази година ще има обособени две къмпинг зони, с всички необходими удобства в тях. Най-нетърпеливите фенове на тежката музика могат да разпънат палатките си още от 1 юли.

 

Помислено е и за почитателите на футбола, които няма да изпуснат и секунда от мачовете от Европейското първенство. Те ще бъдат съпричастни към случващото се във Франция благодарение на екраните, които ще бъдат разположени на ключови места.

 

За доброто настроение ще допринесат и специалните Happy Hour промоции на бара пред залата на стадиона – не забравяйте да следите за тях.

Непосредствено до бара ще бъде и мястото, от което ще можете да закупите оригинален мърчандайз на любимата си банда.

 

Да припомним и за зрителите под 18 години, които трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на стадион “Калиакра”.

 

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

 

Ще се видим на Каварна рок фест 2016!