HARLEM GLOBETROTTERS ИДВАТ С ФЕНОМЕНАЛНОТО СИ ШОУ В БЪЛГАРИЯ  

ТОП БАСКЕТБОЛНОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ЩЕ ПОКОРИ РУСЕ НА 3 ЮНИ 2017

 

Световноизвестният баскетболен шоу тиим Harlem Globetrotters, в които участват някои от най-впечатляващите спортисти на планетата, идват догодина у нас. Шоуто в зала Булстрад Арена Русе, организирано от Loud Concerts, е на 3ти юни 2017 година. Датата е част от световното турне на Harlem Globetrotters следващата година.

 

Билетите за уникалният спектакъл влизат в продажба от днес, 17 ноември, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис. Цените за Русе са от 15 до 35 лева, в зависимост от местоположението в зала Булстрад Арена.

Globetrotters наскоро отбелязаха 90-та си годишнина с натоварено турне, по време на което провъзгласиха папа Франциск за деветият почетен член на Harlem Globetrotters в историята на отбора; представиха се на седмицата на модата в Ню Йорк; стартираха инициативата Great Assist наред с известната американска ТВ звезда Robin Roberts, с обещанието да разпространят 100 милиона усмивки през следващите 10 години; разбиха седем световни рекорда на Гинес и ремиксираха легендарният химн на отбора “Sweet Georgia Brown”, с помощта на носителят на Грами продуцент и автор на песни Teddy Riley.

По време на световното си турне през 2017, в звездният отбор ще участват: Big Easy Lofton, Ant Atkinson, Hi-Lite Bruton, Thunder Law, Bull Bullard и Cheese Chisholm, а дамската част ще бъде представена от TNT Lister и Ace Jackson*. Globetrotters е единствено по рода си развлекателно шоу в света. Всяка игра представя магическо владеене и майсторство с топката, невероятни забивки, хутроумни подавания, забавни комедиини моменти и неподражаема обратна връзка с публиката.

Harlem Globetrotters се превърнаха в легенда през последните 90 години. Те са синоним на уникално семейно забавно шоу, съчетано със страхотни баскетболни умения. По време на дългата си история топ талантливите участници посещават 122 страни и територии на шест континента, като често прескачат културни и обществени граници, докато осигуряват на феновете си едно невероятно баскетболно преживяване. Горди, че са вписани в Залата на славата Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, корифеите от Globetrotters забавляват хиляди и милиони фенове по света вече цели девет вълнуващи десетилетия. Между почитателите им са папи, крале, кралици и президенти.

Началото на шоуто в Русе е 20 часа. След завършването на играта, звездите от Globetrotter ще раздават фотографи и ще се снимат за спомен с феновете си.