ГОРАН БРЕГОВИЧ СЪС САМОСТОЯТЕЛЕН КОНЦЕРТ В СОФИЯ ПРЕЗ НОЕМВРИ  

КРЪСТНИКЪТ НА БАЛКАНСКАТА МУЗИКА И НЕГОВИЯТ "ОРКЕСТЪР ЗА СВАТБИ И ПОГРЕБЕНИЯ " ЩЕ НАЖЕЖИ ДО ЧЕРВЕНО ЗАЛА “АРЕНА АРМЕЕЦ” НА 29 НОЕМВРИ

Loud Concerts има огромното удоволствие да обяви предстоящия концерт на Кръстника на Балканската музика  Горан Брегович.

Концертът на балканската звезда, заедно с неговия Оркестър за Сватби и Погребения ще се състои на 29 ноември в зала “Арена Армеец” от 19ч.

Билетите за концерта на Горан Брегович в София са в продажба в мрежата на Ticketstream от днес (11.07). Местата, от които ще могат да бъдат закупени са магазинитe  Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Orange, Multirama, Technomarket, Билетен Център на НДК, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg

Ценовите категории на билетите са от 25, 30, 35, 40 и 55 лв. в зависимост от местоположението в залата.

Феновете на Горан Брегович ще могат да чуят любимите си хитове от албумите и саундтраците му, както и песни от последния албум на Горан “Alkohol”.

Горан Брегович е отговорен за хитове като “Mesecina” и “Kalashnikov” и е един от най-значителните автори на филмова музика в Европа -. Всепризнат като посланик на Балканската музика по света, музикантът има зад гърба си десетки албуми и саундтраци, сред които и култовите записи към филмите “Ъндърграунд” и “Аризонска Мечта” на Емир Костурица, с който си партнират от години насам. В основата на неговия “Оркестър за Сватби и Погребения” стоят циганският духов оркестър, традиционните български полифонии, електрическата китара и православен църковен мъжки хор.

Очаквайте подробна информация за концерта и предстоящо обявяване на подгряващите артисти, които ще помогнат за повдигане на настроението преди на сцената да излезе самият Горан Брегович.

Концертът ще започне в 19:00 ч.