БРОЕНИ ДНИ ДО КОНЦЕРТА НА TARJA TURUNEN В СОФИЯ  

Финални детайли и информация за концерта на финландската метъл кралица

Финландската метъл кралица TARJA TURUNEN ще изнесе самостоятелен концерт в София на 26 януари 2012 г. по покана на Loud Concerts в зала “АРЕНА АРМЕЕЦ”. Ето и детайлите около самия концерт, достъпа на феновете до залата и допълнителна информация за събитието.

На 26 януари (четвъртък) вратите на зала “АРЕНА АРМЕЕЦ” ще бъдат отворени за феновете от 18:30ч. Влизането в залата ще става единствено през вход  B-0 (откъм паркинга).

По време на събитието публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Първи на сцената на “АРЕНА АРМЕЕЦ” в 20:00ч. ще излезе италианската power/heavy metal група Scala Mercalli, следвани от сънародниците си Sylpheed в 20:45. Комбинацията им от траш рифове, класическа цигулка и женски вокали ще подгрее феновете за истинската звезда на вечерта: TARJA TURUNEN. В 21:45 “Скандинавският славей” ще започне спиращото си дъха шоу, което ще продължи над 2 часа. В сетлиста на певицата ще бъдат включени песни от цялото й творчество, както и някой изненади за българската публика.

Пушенето в залата е напълно забранено, включително и във фоайетата! Пред вратите на залата ще бъде обособено място за пушене.

Фен, който пуши на територията на залата, ще бъде изведен навън, без възможност да се върне повече в нея!!!

Билети за концерта на TARJA TURUNEN все още могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream: магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Multirama, Technomarket, На Тъмно, както и онлайн на www.ticketstream.bg.

Билетите се продават на цена от 40 лв., а на място в деня на концерта цената ще е 50 лв.

Деца до 7 годишна възраст ще могат да влязат в залата безплатно. Всички лица до 18 години трябва да имат закупен билет и попълнена от родител декларация за малолетни и непълнолетни лица.

От тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на TARJA TURUNEN. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата.

Декларацията няма нужда да бъде нотариално заверена.

!!!

Loud Concerts държи да отбележи, че в следствие на скорошните промени в зала “Арена Армеец”, паркингът на залата вече се заплаща. Желаещите да посетят концерта на Tarja с автомобил ще трябва да заплатят 3 лв. за престой на паркинга.