ACCEPT ИДВАТ В СОФИЯ НА 20 ОКТОМВРИ  

НЕМСКИТЕ ХЕВИ МЕТЪЛ ЛЕГЕНДИ ЩЕ ЗАБИЯТ В ЗАЛА УНИВЕРСИАДА ПОЧТИ 20 ГОДИНИ СЛЕД ПЪРВОТО СИ ГОСТУВАНЕ В СТОЛИЦАТА

Loud Concerts има огромното удоволствие да обяви предстоящия концерт на хеви метъл легендите ACCEPT в София. Германската метъл машина ще разтресе зала Универсиада на 20 октомври 2012.

Гостуването на ACCEPT в България ще бъде част от актуалното турне на групата в подкрепа на “Stalingrad” - новият им супер успешен 13-ти студиен албум.

Билетите за метъл празника влизат в продажба от днес (18.06.2012) в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Местата, от които ще могат да бъдат закупени са: магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Multirama, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Първите 50 билета ще се продават на промоционална цена от 35 лв. След това ще струват по 40 лв. В деня на събитието и на място на входа на зала Универсиада, цената им ще бъде 45 лв.

Началото е обявено за 20ч.

Очаквайте подробности за подгряващите групи и още детайли около предстоящото гостуване на ACCEPT!

Концертът на германските хеви легенди се провежда близо 20 години след като групата гостува за пръв път същата зала. Това ще е третото гостуване на ACCEPT у нас и със сигурност едно от най-очакваните, имайки предвид изключително силните албуми и концерти на групата през последните няколко години.

За Accept:

Легендарната германска хеви метъл група, основана в Солинген, не случайно е смятана за институция в метъла.

Три групи са в основата на класическия хеви метъл: Judas Priest, Iron Maiden и разбира се ACCEPT. Докато първите две групи почиват на стара слава и не успяват да достигнат успехите на хитовете си от 80-те години, то ACCEPT изживяват някой от най-силните мигове в кариерата си през последните няколко години!

През 2009, след многобройни промени в състава и години на затишие, ACCEPT отново започват работа, този път с нов вокал в лицето на Mark Tornillo, с който записват може би най-успешния албум на групата досега - “Blood Of The Nations” (2010). Само от него досега са продадени над 100 000 копия и печели титлата “Албум на годината” над 52 (!) пъти. Наследникът на “Blood Of The Nations” не закъснява и по-рано тази година излезе “Stalingrad”, който звучи като учебник по хеви метъл!

“Stalingrad”  не е записан само за да допълни доскографията на групата. Албумът е пропит с най-доброто, на което са способни петимата музиканти, с уникални рифове, клaсическите китарни сола на Wolf Hoffmann и мощните вокали на Mark Tornillo. С този албум ACCEPT не само заявяват, че бъдещето е пред тях и нямат намерение да намалят темпото скоро, но и доказват за пореден път защо са една от най-големите класически хеви метъл групи, стъпвали някога на сцената.