Май ще бъде LOUD!  

Очакват ни специални LOUD дни през май, серия подгряващи партита преди фестивала и много игри със страхотни награди!

Loud Concerts и Eventim.bg имaт удоволствието да обявят предстоящите специални Loud дни по повод предстоящия LOUD FESTIVAL 2012!

В рамките на Loud дните феновете на тежката музика закупили билет за Loud Festival 2012 от предварително определени места, ще имат възможност да участват в специални томболи със страхотни награди.

Всеки закупил билет от съответното място на продажба в Loud дните, автоматично получава възможността да спечели фестивални фанелки или шапки, както и голямата награда – лична среща по избор с някоя от групите на LOUD FESTIVAL 2012

Потвърдилите досега meet&greet с феновете групи са W.A.S.P., SLAYER, ANNIHILATOR, LACUNA COIL, TRISTANIA, SYMPHONY X и SOULFLY!

Loud дните ще се проведат в следните дни и локации:

Сряда 9 май – Магазини Technomarket и Public в София http://www.technomarket.bg/

Петък 11 май – Всички супермаркети Piccadilly в София /без Пикадили Козяк , Пикадили Изгрев, Пикадили Дейли/ http://www.piccadilly.bg/

Четвъртък 17 май – Бензиностанция OMV (бул. България 49)

Петък 25 май – Germanos (бул. Витоша 47)

Спечелилите награди ще бъдат обявявани на следващия ден във Facebook старниците на Loud Festival и Eventim.

Отново през май ни очакват и няколко подгряващи партита преди метъл събитието на лятото.

В четири последователни четвъртъка, а именно 10, 17, 24 и 31 май в най-големия рок/метъл бар в столицата - "Rock It", ще се проведат специалните Loud Festival 2012 Warm-Up партита.

По време на събитията ще звучат предимно групите от фестивала, така че очаквайте една разнообразна и тежка плейлиста с най-доброто от W.A.S.P., Slayer, Annihilator, Symphony X, Lacuna Coil, Meshuggah, Soulfly и други.

Всички присъстващи ще участват в томболи, в които ще могат да спечелят различни Loud Festival награди, сред които и най-голямата – лична среща с група по избор на фестивала.

Серията warm-up партита ще завърши на 31 май, броени часове преди началото на Loud Festival 2012, с концерт трибют на W.A.S.P. на софийската банда The Crimsons, добилa популярност именно със зрелищните  интерпретации на парчетата на Blackie Lawless и компания.

Warm-up партитата ще са напълно безплатни и ще започват след 22ч.

Bar & Dinner "Rock It" се намира на ул. Георги Бенковски 17.

Loud Festival 2012, съвместно с Avtora.com, MusicSpace TV и BLVD.bg, подарява на своите фенове iPad и още страхотни фестивални награди.

Освен голямата награда, участниците в играта ще могат да спечелят и 15 Loud Festival тениски, 5 шапки и 5 ключодържателя. За целта само трябва да влезеш в един от следните сайтове и да следваш инструкциите.

www.avtora.com

www.musicspace.bg

www.blvd.bg

Крайният срок за участие в играта изтича в 23:59 часа на 31.05.2012 година.

* * * * * * * * * * * * * *

Билети за LOUD FESTIVAL 2012 могат да се закупят ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, на касите на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg. Еднодневните пропуски са на цена от 55 лв. на предварителна продажба, а двудневните са по 99 лв. Феновете, които предвиждат да посетят LOUD FESTIVAL 2012 с палатака, могат да се сдобият с комбиниран билет на цена от 104 лв, който предоставя двуднeвен достъп до фестивала и място за палатка в къмпинг зоната.

Напомняме и за специалния moto pass, който включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг. Всичко това на цена от 99 лв. единствено на www.moto.bg. От мото портала ще бъде издаден ваучер, които в последствие ще бъде заменен за мото пас на входа на LOUD FESTIVAL 2012.

Припомняме финалното разпределение на групите по дни:

2 юни (събота):

W.A.S.P.

SYMPHONY X

BEHEMOTH

LACUNA COIL 

TRISTANIA

3 юни (неделя):

SLAYER

ANNIHILATOR

SOULFLY

MESHUGGAH

ASPHYX

Освен някой от най-добрите рок и метъл групи, LOUD FESTIVAL 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. В специално обособената Парти Зона ще присъства задължителния кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги и още. Специално внимание е обърнато и на кетъринг зоната на фестивала.

LOUD FESTIVAL 2012 ще предложи на феновете и безплатен паркинг в непосредставена близост до фестивалната зона.

Повече подробности търсете в интернет сайта на LOUD FESTIVAL www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста: www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival .

LOUD FESTIVAL 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.